Mesterségesen gerjesztett európai krízis - avagy ki mozgatja valójában a szalagokat?

Fordítsuk komolyra a szót drága testvéreim és egy olyan gondolatmenetet osztok meg veletek, amiről szeretnék, ha kicsit elgondolkodnátok.

A történelemben nem egyszer próbálták Európát és az itt élő nemzeteket gyengíteni, mesterségesen ellehetetleníteni, mert egyes köröknek ez volt a gazdasági érdekük. Ha azt hiszitek, hogy a XX. század két világháborúja véletlenek sorozata, akkor tévedtek. Véreim, hát egy megrendezett színjáték részesei voltak nagyapáink, mesterségesen generált konfliktusok, háborúk, melyek csak és kizárólag Európában zajlottak.

A XX. század végére szerencsére mind az angolok, mind a franciák, mind a németek átláttak azt, hogy bármiféle ilyen irányú törekvés csak és kizárólag az amerikai, vagy a távol-keleti, kínai, japán, maláj nagytőkések érdekeit szolgálja, ezért azt vettem észre, hogy az elmúlt 20-30 évben az EU vezető nemzetei igazából a béke angyalai.

A világgazdaságban jelentős, - sokszor vezető szerepet játszó EU, mint gazdasági tömb, a többi gazdasági tömbbel szemben éles versenyfutás részese. Ezért fel kell készülni arra, hogy mesterségesen gyengítik, próbálnak vele szemben előnybe kerülni.

Mi jellemzi, vagy inkább fogalmazzunk úgy hogy jellemezte az Európai Uniót? A minőség, ez a legjobb szó az itt élő nemzetekre, a minőség! Viszonylag kis lélekszámú nemzetek, egészséges nemzeti öntudattal, kreativitással, egészséges egymás közti versennyel, kis távolságokkal, közös történelemmel birtokolnak lényegében mindent, ami a világon fontos. Hogyan tudnának minket, - mert mi is ennek az európai közösségnek a szerves részei vagyunk, - gyengíteni?

Ahogy a XIX. század végén munkavégzés céljából mesterségesen betelepítettek több százezer cigányt a lengyel, cseh, szlovák, magyar, román, szerb, térségbe – úgy most is szánt szándékkal szinte rákos sejteket szeretnének ültetni belénk!

Cigányként tudom, hogy gáz ezt így leírni, de ez a kőkemény igazság, be kell ismerni.

izrael-egyiptom.jpg

(Izraeli-Egyiptomi határszakasz)

Nem most lesz ennek böjtje, hanem 30-40 év múlva lesz olyan teher az országokon amibe beleroppanhatnak. Párizsba sem most kerültek az afrikai bevándorlók, százezer számra munkanélküliek, a francia társadalom piócái, hanem 40 évvel ezelőtt. A most befogadott 10 ezreknek fiai születnek, míg a magyar családokban 1-2 gyermek az átlagos, addig a most bevándorlóknál nem ritka az 5-6-7 poronty… akik idegen testként fognak ebben az országban élni, gyökerek nélkül. Gondolkozzatok magyarok! Lássatok már tovább az orrotoknál, olvassatok a sorok között Véreim!

Tehát: Ha most nem fogunk össze a paraziták ellen, erre, rájuk sajnos nincs jobb szó, - egy szűk réteg érdeke és akarata az egész európai népességgel szemben, akkor a láncreakciószerű szétbomlása ennek a transzatlanti gazdasági tömbnek gyakorlatilag elkerülhetetlen!

spanyol-marokko.jpg

(Kerítés Afrikában a spanyol-marokkói határon)

Lehet poénkodni Woody Allen mondásával, hogy mindenki addig szexeljen mindenkivel, ameddig mindenkinek a földön ugyanolyan színe lesz és akkor nem lesznek rasszisták, de ez messze nem vicc, itt most az európai nemzetek sorsa forog kockán! Erre lenne jó, ha ráébredne mindenki, lehet külföldről fizetett médiakampányt folytatni, hogy ez milyen jó lesz, nem lesz az, mint ahogy az sem lett jó és egészséges, hogy 200 évvel ezelőtt erőszakkal elvittek 20 ezer afrikai színes-bőrű rabszolgát az USA déli államainak ültetvényeire! Akkor is egy szűk réteg érdeke és akarata érvényesült az emberiséggel szemben, amit valljuk be őszintén a mai napig nem sikerült megoldani, a szakadék csak tovább tágul.

izrael_8_meter_magas.jpg

(8 méter magas kerítés Izraelben)

Ennek a témának még lesz folytatása két cikk formájában, végezetül azonban csak két rövid gondolatot hagy osszak meg veled:

A világon összesen 800 millió ember éhezik, akik abban a tudatban tengetik mindennapjaikat, hogy mindenhol szegénység és éhezés van. Akik ezt meg tudnák oldani, nem oldják meg, valami céljuk lesz azzal a majdnem 1 milliárd emberrel. Képzeld el barátom, hogy ha egyszer nekik valaki megmondja, hogy arra van észak, arra van Európa és a Kánaán, ahol nem éheznek az emberek és van bőség, étel és ital, hogy van egy ország, ahol termálvízzel locsolnak, ahol annyi víz van hogy sohasem fogy el. Akkor mi lesz? Csak nehogy visszasírjátok még a vérszívó cigányokat!

usa-mexiko.jpg

(USA-Mexikói határ)

A másik ezzel kapcsolatos rövid felvetés pedig az, hogy ha megnézed a fotókat csak és kizárólag 20-40 év közötti férfiakból állnak a menekültek. Miért jöttek ide? Mi lesz ha egyszer ennek a 20-30 ezer embernek az ISIS – akikről később még írok, -  egyszer csak helikopterről ledobál AK-47-eseket? Akkor mi van, ha valaki a háttérből mozgatja a szálakat és minden idők legnagyobb terrorista merényletére készülnek, egy országos méretűre… tudjuk milyen állapotban van a Magyar Honvédség, vagy tudjuk mekkora létszámú a TEK, vagy a rendőrség, nehogy minden idők legnagyobb átveréseinek részese legyünk!

Ahogy Iulius Caesar mondotta: „Si Vis Pacem, Para Bellum!” azaz ha békét akarsz, készülj a háborúra!

spanyol-marokko2.jpg

(Egy átlagos nap a spanyol-marokkói afrikai határszakaszon)