Veszélyben az EU! Jób lesz figyelni!

Most olvasom, - nah jo a radioban halotam véletlenül, - hogy ha a pudingzabáló briteken mulik, akor ketészakad az EU! Most mi azaz EU? És hol szakad ketté? keresztbe vagy hosszába?

álítólag van ez a Cameron, rendezet pár filmet, gugliba megnéztem, avatar, titanic, terminator, csinált nagy filmeket! De miér akarlya kettészakitani az EU-t? Ezután lesz egy E, meg egy U?? Akkor gondolom mink az U-ba fogunk tartozni, mert angolul a magyar az Ungarn!!

nem értem én eszt, de valami nagyon büzlik és mostan nem a 4 napos büdös zoknira gondolok! Bár Gusztika ezen a héten még nem tiztálkodot, majdan ráfogom az itteni büzt. szoval valami nagyon nincsrendben, átbaszást szimatolok! jób lesz itt figyelni! 

eu.jpg


Orbán Viktornak űzenem, hogy szemed a páján! Egyik szemed ezen a cameronon a másik szemed az országon, a másik szemed pedig a merkelen, az sem szimpi! Viktor, remélem a te kottádbúl jáccák a színfóniát, nemcsicskulsz be, mint a kis tomika tegnap az éjelnapaliban, amikor a Kalapos Sanyi cigit kért tüle! Karancslapüjtö veled van vitya! egy emberként álunk mögöted Vezér! csak kicsit a segélyt emeled fel és nem lesz semi hiba! A cigányhorda ha köll, elindul ehez a cameronhoz londonba és átveszük az irányitást! 

Figyeljetek oda politikusók és áljatok Viktor melé!