Lecsóh & Kenőcs a legnagyobb király! Écsapat üzeni Anti nyerte az erőemelő versenyt!

Aszt halottam hogy van egy olyan mondas, hogy a korrupcijóban az a rossz, ha az ember kimarad belöle! 

Nah már mostan gondolom, hogy a kabátal, a bundával is ugyanez a helyzet. Pontosan nincs rálátásom a dolgokra eszt beismerem töredelmesen, ritka az ijen, de most igy irok eről a témáról!

Egyetlen bundás élményem még 9 éves koromban történt, amikor a Karancslapüjtö a feljutásért játszott Petőfibányával, nem kiseb tét, mint a megye1-es szereples nyomta a fiuk válát, iletve nem nyomta, mert mindenki tutta, hogy nyerni fognak. A Petőfibányaiak úgy gyüttek az utolsó fordulóban, hogy tutták, ha itt nem hazai lesz, akkor senki sem távozik élve az Orgován Gáspár sporttelepröl  - merthogy ezidáig elfelelytettem mondani, hogy a sporttelepet 23 éves korában megboldogult dédiről nevezték el. ugyhogy hazai lett, az utolsó percben a spóri biztós ami biztós alapon még egy büntetőt is befujt, nehogy gondok legyenek.

Drága jó Kenőcs és Lecsóh végre szabadlábon, écsapat is monta, hogy nem lesznek itten gondok! nem is lett more! 

Écsapapa üzeni Kenőcs, hogy Anti nyerte a szombati erőemelö versenyt, simán levertük a B épületet! Nagy a vigadalom! Vigyázz magadra tesvérem! 

anti.jpg

nincsenek itten bizonyítékok kéremszépen, há miből él a jó cigány? Bizonyítékok hiányábul! ninccsen tettenérés, nincs ítélet, tartja a nógrádi közmóndás és ebben nagy igazság van! 

Egyet sajnálok nagyon, gyilkosságér kapnak emberek 4-5 évet, asztán szabadlábon folytatyák tovább az ámokfutást, iskolai dijákcsínyért többet osztogatnak manapság, mert hát valljuk be az illegális szinghaphuri és honkongi fogadóirodákon kivül kár nem ért senkit! Olvassátok el Raj Wilson Perumal könyvét, én nem tuttam, majd mongyátok el mi volt benne, mert nagy biblia!